Skip to content

Hieronder stel ik mijzelf en mijn Kennispartners graag aan je voor.

Via de buttons bij hun eigen introductie kan je direct in contact komen met deze top docenten, workshopgevers, trainers.

Gebruik een van de knoppen hieronder om;

  • met het onderwerp aan de slag te kunnen gaan dat jouw interesse heeft en jij met een kosteloze start al mee aan de slag wilt of,
  • kies voor het ontgrendelen van jouw cadeau voor een 30 minuten kosteloos online strategiegesprek via de booking agenda waarin je minimaal 2 tips of mogelijkheden krijgt die jou gaan helpen bij jouw strategieën voor je business, team of carrière. 

Learn Courses Online

Learn Courses Online

Learn Courses Online

Learn Courses Online

Community’s en KennisPartners

Over onze missie en voor wie

Community’s en Partners

De Kennispartners –

Voor het bouwen, bloeien en groeien in je carrière

met focus op leiderschap en business in een unieke #CombinatieAanpak 

Kan je samenwerken met Het TOP Team van Aboard Patron.

Patricia R. Collewijn-Postma. Eigenaar en Ondernemer Aboard Patron.

Energiek Leiderschap/Talent Coach & Executive/Business Mentor

 06-19850230

Hoe belangrijk energiemanagement in het leven van de mens is en daar tijdens zijn/haar CarrièreReis, OndernemersReis & Lifestyle op de beste manier mee kan omgaan?

Zodat energiemanagement ook echt bij het energiek vermogen van die persoon past?

Zodat de mens in zijn leven, tijdens zijn carrièrestappen en in en met zijn business(concept) daar optimaal zijn resultaten en (talent) potentieel benut?

Dat heeft Patricia doorleefd en geeft alle kennis en ervaringen in nuttige workshops mee waar jij uit kan kiezen.

Zij geeft dit als energiek leiderschap/talent coach en ook samen met haar kennispartners aan jou mee met de slogan:

“Manage your energy, not your time!”

Bij deze complexe menselijke en aanverwante vakgebieden staat Patricia ‘de mens bij in zijn/haar professionele carrière of business’. Met alle kennis en vele tools die jij je kunt bedenken. Zij staat jou bij om inzichten te krijgen en te bereiken voor het ‘in jouw eigen Energieke Lifestyle & het leveren van duurzame (top)prestaties in je eigen Carrière & Business’.

Met name met de Q-Flow (online) workshops & training of door een combinatieaanpak met coaching of mentor trajecten voor jouw Energiek Leiderschap en/of Excellence Business Enterprising Transformation.

Maatwerk gericht op waarop jij je wilt focussen en nodig hebt, dat (nu) bij je past of tijdens de weg naar het resultaat en succes waar jij naar toe wilt!

Wij verkopen bij Aboard Patron geen trajecten, wij verkopen resultaat en succes waar jij de PATRON (=eigenaar) van bent en Patricia jou in bij staat.

Als Executive/Businessmentor staat zij jou bij een echt goede excellent bedrijf en businessconcept te creeeren en te runnen.

Patricia staat de mensen in hun persoonlijke & business ontwikkelingen bij met al haar kennis en ervaringen op vele verschillende vakgebieden.

Haar achtergrond in het nationale en internationale profit & non-profit bedrijfsleven in combinatie met haar ondernemerschap, talent/lifestyle coaching en executive/business mentor ervaring in haar professionele carrière bij grote en kleine bedrijven.

Als zakenvrouw en eigenaar van Aboard Patron, dat als kennisnetwerk en organisatieplatform functioneert brengt zij vele vakgebieden samen waar vele mensen en bedrijven gebruik maken van de Q-Flow serie & combinatieaanpak concepten voor lifestyle, carrière & business vakgebieden. Van Patricia krijg jij met Combinatieaanpak en Quick-Starts de inzichten voor je keuzes en van jouw (opnieuw) in te richten energieke leven,carriere of business en te (be)leven levensreis mee.

Het TOP Team van Aboard Patron

Patricia R. Collewijn-Postma
Patricia R. Collewijn-Postma

Ondernemer & Eigenaar Aboard Patron. Coach, Mentor, (online) Trainer & Eigenaar (Advanced) Entrepreneur Leader & Business Builder Programma.

Prof. Jan Van Zwieten RI RA RO
Prof. Jan Van Zwieten RI RA RO

Hoogleraar Management & Docent Leadership op meerdere Universiteiten, Eigenaar & Rector Netherlands Business Academy, Partner Mentalyfit, Kennispartner Aboard Patron.

Drs. Michel Verhoeven RC
Drs. Michel Verhoeven RC

Docent Corporate Finance & Management Control, Docent Informatiemanagement & ICT, Trainer Controllersinstituut, Eigenaar De PraktijkCockpit B.V. Manager Afas, Kennispartner Aboard Patron.

Prof. dr. Ruud Heijblom MBA PhD
Prof. dr. Ruud Heijblom MBA PhD

Docent strategie & beleid en strategische marketing bij Netherlands Business Academy en meerdere Universiteiten.

Missie en Visie

De wereld en ontwikkelingen gaan snel, en Aboard Patron gaat mee. Dat vraagt energiek leiderschap, nieuwe meerwaarde-creërende business en Awesome business concepten. Wij dragen bij aan mens en maatschappij en helpen de mens om te groeien in hun onderneming, business en lifestyle. Wij dragen bij vanuit co-creatieve ontwikkelingen, samenwerkingen, evenementen en een uniek kennisnetwerk. Aboard Patron motiveert. Inspireert. Helpt.

Wie zijn wij?

Aboard Patron is er voor mensen en bedrijven die echt succesvol met Meerwaarde-Creatie aan de slag gaan voor hun onderneming & business(concept) en stappen vooruit in carrière of juist hun lifestyle. Met vele kennispartners staat de zakenvrouw achter Aboard Patron, Patricia R. Collewijn-Postma, vol passie en energie gereed om alle vakkennis, meerwaarde-creatie geheimen en ervaring met jou te delen. Met de highest-level gecombineerde aanpak voor business(concepten), organisatie in carrière of lifestyle geven deze mensen alles mee via dit unieke mooie kennisnetwerk. Laagdrempelig, live & online (inter)actief met (co-)creations, (online) events en business connect kan jij via de community’s ook bij ons aan boord stappen.

Voor wie?

Ben jij een ondernemer die echt succesvol wil ondernemen en met Meerwaarde-Creatie aan de slag wil? Heb jij een bedrijf waarmee je sterker winst wil maken? Wil jij stappen vooruit maken binnen je Entrepreneur en Business Builder carrière, in je leiderschap ontwikkeling? Wil jij als ondernemer, docent mentor of coach jouw missie & succes vinden en creëren? Dan is Aboard Patron er voor jou! Met gepersonaliseerde business(concept), ondernemers, energiek leiderschap of carrière programma’s ga jij jouw doelen bereiken. Crew in. Let’s do it!

Aboard Patron?

Open, Actief, Betrouwbaar.

Samenwerkingsgericht en Resultaatgericht, Innovatiegericht aan je successen werken en die op de beste manier bereiken met of zonder team.

Stap aan boord bij het Kennisnetwerk, Organisatieplatform en Connect Bedrijvencentrum of ons Leader-schip voor samenwerkingen met startende tot (ver)gevorderde Entrepreneurs, Executives, Managers, Coaches, Trainers, Docenten & groot en klein Bedrijfseigenaren.

Plan je 30 minuten strategie-sessie in om te bespreken wat wij voor jou, je carrière of je bedrijf of voor elkaar kunnen betekenen.

Training Locatie in Breda Netherlands Business Academy

Training Locatie te Ede CPK – United