Community's en Partners

Het TOP Team Kennispartners van Aboard Patron

Hieronder stel ik mijzelf en mijn Kennispartners graag aan je voor. Via de buttons bij hun eigen introductie kan je direct in contact komen met deze top docenten, workshopgevers, trainers & coaches.

Patricia R. Collewijn-Postma. Eigenaar en Ondernemer Aboard Patron.

Energiek Leiderschap/Talent Coach & Executive/Business Mentor

06-19850230


Hoe belangrijk energiemanagement in het leven van de mens is en daar tijdens zijn/haar CarrièreReis, OndernemersReis & Lifestyle op de beste manier mee kan omgaan?

Zodat energiemanagement ook echt bij het energiek vermogen van die persoon past?

Zodat de mens in zijn leven, tijdens zijn carrièrestappen en in en met zijn business(concept) daar optimaal zijn resultaten en (talent) potentieel benut?

Dat heeft Patricia doorleefd en geeft alle kennis en ervaringen in nuttige workshops mee waar jij uit kan kiezen.

Zij geeft dit als energiek leiderschap/talent coach en ook samen met haar kennispartners aan jou mee met de slogan:

“Manage your energy, not your time!”.

Bij deze complexe menselijke en aanverwante vakgebieden staat Patricia ‘de mens bij in zijn/haar professionele carrière of business’. Met alle kennis en vele tools die jij je kunt bedenken. Zij staat jou bij om inzichten te krijgen en te bereiken voor het ‘in jouw eigen Energieke Lifestyle & het leveren van duurzame (top)prestaties in je eigen Carrière & Business’.

Met name met de Q-Flow (online) workshops & training of door een combinatieaanpak met coaching of mentor trajecten voor jouw Energiek Leiderschap en/of Excellence Business Enterprising Transformation.

Maatwerk gericht op waarop jij je wilt focussen en nodig hebt, dat (nu) bij je past of tijdens de weg naar het resultaat en succes waar jij naar toe wilt!

Wij verkopen bij Aboard Patron geen trajecten, wij verkopen resultaat en succes waar jij de PATRON (=eigenaar) van bent en Patricia jou in bij staat.

Als Executive/Businessmentor staat zij jou bij een echt goede excellent bedrijf en businessconcept te creeeren en te runnen.

Patricia staat de mensen in hun persoonlijke & business ontwikkelingen bij met al haar kennis en ervaringen op vele verschillende vakgebieden.

Haar achtergrond in het nationale en internationale profit & non-profit bedrijfsleven in combinatie met haar ondernemerschap, talent/lifestyle coaching en executive/business mentor ervaring in haar professionele carrière bij grote en kleine bedrijven.

Als zakenvrouw en eigenaar van Aboard Patron, dat als kennisnetwerk en organisatieplatform functioneert brengt zij vele vakgebieden samen waar vele mensen en bedrijven gebruik maken van de Q-Flow serie & combinatieaanpak concepten voor lifestyle, carrière & business vakgebieden. Van Patricia krijg jij met Combinatieaanpak en Quick-Starts de inzichten voor je keuzes en van jouw (opnieuw) in te richten energieke leven,carriere of business en te (be)leven levensreis mee.Training Locatie in Breda

Netherlands Business Academy

Training Locatie te Ede

CPK - United