Gratis Meet-Up ochtend &LifeStyle-Q-Flow Workshop middag & !

00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


Het LifeStyle-Q-Flow event

Op 11 februari 2017!

Het event met gratis Meet-Up dag en een Gratis Quick-Start inspiratie workshop.

In de middag kan je de LifeStyle-Q-Flow workshops boeken.

Het thema : Feel Good LifeStyle!

Start je 2017 jaar met mooie momenten en laad je energie, blijdschap en geluksmomenten vol met een van de mooie expertsessies en QuickStart Workshops.

Bekijk hieronder alvast de video van alle quickstarts die er in de middag workshops op de verschillende meet-up dagen zijn en jij ook aan kunt meedoen!

Ben jij er klaar voor om je lifestyle een boost te geven en energieker je stappen vooruit te maken in 2017?

Laat je vandaag weer inspireren, motiveren, activeren en verrassen door onze enthousiaste & gerenommeerde Top-sprekers.

In verschillende Quick-Start workshops krijg jij direct de unieke kans om inzicht te krijgen en actief aan de slag te gaan met jouw ontwikkelingen & de level-up in jouw lifestyle. Aan de hand van de Q-Flow inspiratieworkshop waar je de in de ochtend echt gratis aan meedoet als je bij deze gratis meet-up dag bent.

GRATIS MEET-UP OCHTEND & NETWERKBIJEENKOMST MIDDAG

Inclusief gratis inspiratie workshop

Tijdens deze gratis Meet-up dag is met de gratis inspiratie workshop en laten wij jou de verschillende (gratis) online tools & challenges zien waar jij aan kan meedoen om die energieke boost voor je lifestyle in 2017 ook echt te bereiken.

Meedoen doe jij op jouw energieke eigen wijze en met een unieke combinatieaanpak die wij je laten zien. Dat geven wij jou vandaag allemaal al mee voor jouw LifeStyle-Q-Flow!

AANMELDEN VOOR ALLEEN DE GRATIS MEET-UP OCHTEND

Wil je alleen bij de Meet-Up ochtend zijn en meedoen met gratis inspiratie workshop?

Zet op het onderstaande aanmeldformulier in het VIP-CODEVELD de woorden 'ALLEEN MEET-UP'.

LUNCH & DRANKJES RESERVEREN TIJDENS DE GRATIS MEET-OCHTEND & NETWERKBIJEENKOMST MIDDAG

Als je na de gratis ochtend Meet-up wilt meelunchen en tijdens de gratis netwerkwerkbijeenkomst in de middag de lekker hapjes en drankjes wilt, dan kan je deze lunch eventueel apart bestellen voor € 14,75 (inclusief btw - voor de hele dag dus - koffie en thee is gratis).

Zet op het aanmeldformulier in het VIP-CODEVELD de woorden ' MEET-UP INCL. LUNCH & DRANKJES'.

Deze prijs is dus puur ter kostendekking van de lunch en arrangementkosten.

N.B: Let op, als je in de middag een van de betaalde workshops of expertsessies bijwoont dan is de lunch al inclusief!

AANMELDEN LIFESTYLE-Q-FLOW VIP-WORKSHOP IN DE MIDDAG

Daarnaast kan je in de middag meedoen aan een van de betaalde expertsessies of workshops en krijg je daarbij de overheerlijke energie lunch er gratis bij! Ook ontvang je vandaag daarbij een mooie gratis goodiebag die wij jou zomaar meegeven als jij je snel aanmeld en aanwezig bent. Zie in het onderstaande programma je aanmeldcode bij de betreffende expertsessie of workshop staan die jij kiest.

"De mensen en bedrijven 'datgene' meegeven waar zij echt stappen vooruit mee zetten en levels-up me stijgen!"

In hun LifeStyle, Carriere of Business!

Dat alles is namelijk de persoonlijke purpose van de sprekers en ook de motivatie-quote van het Aboard Patron Kennisnetwerk, dus ook vandaag weer.

We hebben een beperkt aantal deelnemerstickets voor de gratis Meet-up sessie en voor één van de betaalde workshops.

Meld je daarom onderaan de pagina snel aan.

Let's Do This & Be There Too!

 • 10:30-11:00Boarding call

  Ontvangst op de locatie inclusief de hele dag gratis heerlijke koffie & thee. De gehele dag kan jij gratis op de locatie de meet-up dag bijwonen met een mooie groep deelnemers uit verschillende (online en zakelijke) netwerken.
 • 11:00-11:15Ontvangst Meet-Up & Netwerk Bijeenkomst.

  Welkom op de route voor je LifeStyle event-reis van vandaag.

  Patricia R. Collewijn-Postma presenteert je het programmaoverzicht van vandaag en geeft je in een goodiebag alvast leuke producten als cadeau mee.

  Zij introduceert aan jou aan de hand van de online Quick-Start WorkShop de LifeStyle-Q-Flow stappen waar jij deze dag actief al mee aan de slag gaat.

  Hieronder alle Q-Flows waar je in 2017 (gratis) online & tijdens live bijeenkomsten aan kan meedoen.

  De LifeStyle-Q-Flow: Feel Good Challenges & 12 sleutels Lifestyle workshop. (vandaag)

  De Energie-Q-Flow:

  Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie.

  De Carrière-Q-Flow:

  ExpertFunnel & (team of partner) samenwerking

  De Business-Q-Flow:

  Excellente (Online) salesfunnel en je businessconcept of bedrijf versterken of verbeteren.

  Vandaag dus gratis de Q-Flow Inspiratie Focus Workshop tijdens deze gratis Meet-up ochtend inclusief EZine en werkblad.

  Een van de Lifestyle-Q-Flow deelnemers van de gratis Feel Good Challenge verteld kort wat zijn ervaring met de Lifestyle-Q-Flow is en wat het meedoen aan de gratis

 • 12:00-12:45 GRATIS : De LifeStyle-Q-Flow Inspiratie & Focus WorkShop

  Gratis Introductie workshop van de Q-Flow stappen en levels.

  Dit is de basis van de (online) Q-Flow WorkShop, met deze keer het LifeStyle-Q-Flow inspiratie E-Zine als basis.

  Met Patricia R. Collewijn-Postma ga je deze gratis inspiratie & focus Quick-Start Workshop doen: Je gaat aan de slag met je Focuswerkblad met de online LifeStyle-Q-Flow E-Zine.

  Deze basisworkshop van de Q-Flow serie kan je bij verschillende (gratis) online & live Lifestyle Quick-Starts en Challenges gaan gebruiken. Zoals je bijvoorbeeld deze voor de verdere (basis) funderingen voor je CarrièreReis of OndernemersReis kan gebruiken door het invullen van je Focuswerkblad onderwerpen. Nu dus het focuswerkblad vandaag als extra gratis online Quick-Start tool.

 • 13:00-14:00Netwerklunch

  Heerlijk energie-lunch buffet, verzorgt door Johan van Overbeek van Absolute Delicious.

  Heb je bovenaan de pagina het filmoje al gezien? Dan weet je wat je kunt verwachten van die lunch.

  Ook tijdens de lunch kun je netwerken en je gratis inspiratieworkshop ervaringen van vandaag ook direct online en met de deelnemers delen.

 • 14:00-14:30: LifeStyle-Q-Flow Focus Doelenboom Inspiratie Workshop

  BETAALDE WORKSHOP: Als onderdeel van de betaalde workshops in de middag gaan we op dit tijdstip een opzet maken voor je LifeStyle MissieSucces&FocusDoelenboom. Het thema van deze workshop: Doen wat je wil?!, Ja Doen! Jerry Winkler, de ambassadeur van Aboard Patron en Patricia R. Collewijn-Postma, de vrouw achter Aboard Patron, nemen je mee op reis in deze workshop. Het inspirerende levensverhaal van Jerry 'van thuisloze naar miljonairszoon'. Hij vertelt over zijn weg naar een gelukkig leven en ondernemerschap tot de plek waar hij nu staat in zijn gelukkige leven. Hij verteld over hoe hij focus heeft aangebracht om daar te komen en wat hij nu voor bepaalde doelgroepen al doet en wil en kan gaan doen. LifeStyle-Q-Flow FOCUS werkblad . Aan de hand van zijn verhaal nemen we je mee om jouw eigen focuswerkblad in te gaan vullen. Om je de basis inzichten te verschaffen in het gaan leggen van een goede fundering en energieke basis voor jou eigen LifeStyle. Het is de basisopzet voor jouw uiteindelijke MissieSucces & Meerwaarde-Creatie Lifestyle programma & plan dat jij na deze workshopmiddag verder voor jouw eigen Lifestyle-Q-Flow kan gaan vormen en (be)leven door je alvast aan te sluiten op een besloten groep op facebook of linkedin.

  Patricia R. Collewijn-Postma verzorgt voor jou deze Quick-Start inspiratie workshop waar jij aan de slag gaat met de start van het MissieSucces&DoelenBoom werkblad.

  Je start met je onderwerpen en uitkomsten van de focusworkshop die je in de ochtend gratis bijwoont

 • 14:30-16:3012 sleutel lifestyle-q-flow workshop

  Betaalde Workshops keuze 1: Vandaag staat Vivian je bij met de 12 sleutels van de lifestyle-q-flow workshop voor jouw (verdere) stappen en vorming in jouw levensreis. Op weg naar verbeteringen en naar de veranderingen die jij graag wilt met mooie inspiratie, tips en oefeningen die jij vandaag gaat ervaren en daarna kan (be)leven. Zij helpt je voor je lifestyle op weg naar inzicht, verwerking en verandering met de gratis feel good challenges, (online) workshops en trainingen. Zij helpt je echt in je keuzes maken.

  Vivian & Patricia R.Collewijn-Postma sluiten deze workshop samen met jou af en gaan jou op actieve wijze inzicht geven in hoe jij verder aan de slag kan met je focuswerkblad.

  Kies je voor € 67,- (inclusief btw, overheerlijke lunch en drankjes en versnapperingen in de middag) voor deze hele nuttige workshop? Zet op het aanmeldformulier in het VIP-CODEVELD de woorden ' 12 Sleutel op 11-02'.

 • 14:30 - 16:30Lifestyle-Q-Flow MissieSucces & DoelenBoom maken

  Betaalde Workshop keuze 2: Spencer Keijner & Patricia R.Collewijn-Postma gaan jou op actieve wijze inzicht geven hoe jij met de uitkomsten van de Gratis LIFESTYLE - FOCUS Quick-Start workshop jouw LifeStyle MissieSucces&DoelenBoom maakt.

  We gaan het in deze workshop hebben over je purpose, je passie & je missie vinden en bereiken!

  Je bouwt daarmee vandaag tijdens deze inspirerende expertsessie workshop de opzet van jouw eigen LifeStyle-Q-Flow MissieSucces & FocusDoelenboom overzicht

  Het Lifestyle doelenboom A4 dat jij met jouw uitkomsten tijdens deze missiesucces workshop creëert, geeft je de mogelijkheid om je Lifestyle programma of plan en je expert- of salesfunnel nog specifieker te maken met de opzet die jij vandaag allemaal krijgt en maakt in de workshops maakt!

  Kies je voor € 67,- (inclusief btw, overheerlijke lunch en drankjes en versnapperingen in de middag) voor deze hele nuttige workshop? Zet op het aanmeldformulier in het VIP-CODEVELD de woorden ' MissieSucces op 11-02'.

  Je krijgt vandaag alles mee wat je dus gelijk actief omzet in concrete ingevulde voorbeelden en mee aan de slag gaat voor jouw Lifestyle toekomst vol geluk, blijdschap en energie in een fijn leven

 • 16:30 - 17:30Gratis Netwerkmiddag & Afronding

  Tijd om (verder) kennis te maken, ervaringen te delen en je netwerk uit te breiden.

  Je kunt kiezen om de lunch en versnapperingen en drankjes voor deze middag apart te bestellen op het aanmeldformulier als je niet aan een van de super mooie en vooral nuttige workshops in de middag wilt meedoen.

  Je krijgt dus al heel veel mee tijdens de gratis inspiratie workshop tijdens de ochtend meet-up! Waar jij met de basis Q-Flow & Quick start ook na het event verder actief al echt je stappen vooruit gaat maken.

  Een Boost waarmee jij ook die gewenste of noodzakelijke levels-up in je OndernemersReis of CarrièreReis & Lifestyle gaat bereiken.

  Be There & Let's Do This!

Event locatie:

 • Centraal in het land

  In een straal van 30 km rondom Utrecht

  Adres binnenkort bekend

 

Aanmelden Gratis Meet-Up, Reserveren & betalen Lunch of de betaalde workshops

Kies je voor een lunch na de gratis Meet-up ochtend en voor de drankjes en hapjes tijdens de gratis netwerkbijeenkomst in de middag? Als je voor een betaalde workshop in de middag kiest is dit inclusief en hoef je de lunch niet apart te bestellen! Kik op de handige iDeal betaal-link! Let Op: iDeal link is met je eigen internetbankieren te gebruiken en werkt ook via je mobiele telefoon. Je ontvangt een iDeal - Kenmerkcode, noteer deze. Die code vul je dan in op het onderstaande aanmeldformulier.

Je krijgt de bevestiging van je deelname ticket en/of lunch reservering per e-mail toegezonden.

Print die e-mail uit, neem die mee.

Betaal je energie lunch & drankjes!

Heb je een keuze gemaakt uit een van de twee nuttige betaalde workshops in de middag? Gebruik dan onderstaande betaalllinks voordat je het aanmeldformulier invult en gebruik de kenmerkcode van je betaling op het aanmeldformulier.

Aanmelden en Betalen Expertsessie óf VIP-Workshop

Ja, ik meld mij direct aan en klik op de handige iDeal betaal-link! Let Op: iDeal link is met je eigen internetbankieren te gebruiken en werkt ook met je mobiele telefoon. Je ontvangt een iDeal - Kenmerkcode, noteer deze. Die code vul je dan in op het aanmeldformulier.

Je krijgt de bevestiging van je deelnameticket per e-mail toegezonden.

Print die e-mail uit, neem die mee en je krijgt op het event nog een leuke goodiebag cadeau die past bij jouzelf & jouw volgende stap of level-up!

Betaal je gekozen 12 Sleutels Lifestyle VIP-Workshop inclusief energie lunch!

Vermeld in het CODEVELD op het aanmeldformulier: '12 SLEUTELs op 11-02' als je hiervoor kiest.

Betaal je gekozen LifeStyle-Q-Flow MissieSucces Workshop inclusief energie lunch!

Vermeld in het CODEVELD op het aanmeldformulier: 'MISSIESUCCES op 11-02' als je hiervoor kiest.

Nog belangrijk! Op deze dag vinden er opnames plaats voor SBS6 en worden uitgezonden in de tvprogramma's Samen Sterker en Bouwen aan de Toekomst. In de event ruimte is een gedeelte afgeschermd waar niet gefilmd wordt. Kom dus gerust naar deze mooie meet-up dag en kies een mooie workshop.

Aanmelden voor 11 februari 2017!

  `De vorige keer waren er 79 enthousiaste mensen op de gecombineerde workshop & meet-up VIP eventdag, die toen samen met de Netherlands Business Academy is georganiseerd. Het was een topdag! Daar gaan wij dit jaar met alle deelnemers ook weer voor!

  In de online Lifestyle-Q-Flow Feel Good challenge hebben in 3 edities ruim 50 mensen meegedaan en hun enthousiame en nuttige ervaringen die zij met ons deelde waren zeer lovend. Die online concepten gaan wij vandaag dus op deze eventdag samen met jou als deelnemer nu live beleven. Vele van de online challenge deelnemers zijn vandaag ook aanwezig en doen ook mee aan de middag workshops. Het beloofd een mooie nuttige dag te worden met hele mooie mensen. Het VIP-tarief voor snelle beslissers is geldig als jij je voor 24 maart aanstaande aanmeld.

  Be there!

  Gebruik snel de bovenstaande handige Ideal-betaal link en schrijf je daarna met onderstaande formulier in jou voordelige ticket van de middag workshop.

  Aanhef - heer of mevrouw (verplicht)

  Voornaam (verplicht)

  Tussenvoegsel

  Achternaam (verplicht)

  Adres (verplicht), attentie u ontvangt de bevestiging & factuur per e-mail)

  Huisnummer met eventuele toevoeging (verplicht)

  postcode (verplicht)

  woonplaats (verplicht)

  prive e-mailadres - attentie u ontvangt de bevestiging & factuur per e-mail (verplicht)

  WORKSHOPcode (uw gekozen workshopscode of VIPcode die heeft ontvangen)

  voer je IDeal-Link betaalkenmerk in - zie dat in je afschrijving van je bank

  Uw aanvullende bericht of vraag

  Geweldig als jij erbij bent en de organisatoren, de workshopgevers en sprekers voor jouw Lifestyle, Carriere & Business al hun meerwaarde-creaties in de workshop waar jij uit kiest aan jou mogen meegeven!
  Tegen nog steeds een uniek laagdrempelig bedrag voor alles wat jij voor je lifestyle & Business(concept) en netwerk er mee gaat bereiken natuurlijk. Mooi dat je deze kans nu echt met je aanmelding benut!

  Graag tot ziens op 11 februari 2017!

  Het Team

  MissieSucces & Doelenboom Workshop.

  Spencer Keijner

  Spencer staat de mensen in hun persoonlijke & business ontwikkelingen bij als Spreker, Life Coach, Succes Coach en Docent voor Master Business Administration opleidingen.


  Spencer heeft in zijn boek 'Doe wat je wil?! Ja Doen!’ levensvragen belicht die bijna elk mens op zijn reis tegenkomt of direct herkent. Ook de expert of professional in zijn carrière, ondernemerschap & lifestyle ontwikkeling komt voor kansen pakken en keuzes maken te staan.

  Om uiteindelijk te doen dat je echt wilt ga jij vandaag met Spencer & Patricia tijdens de workshop met jouw MissieSucces & Doelenboom aan de slag. Zodat jij ook jij jouw Lifestyle of basis voor jouw droombaan creëert die jij jezelf wilt geven in je carrière of business en al heel snel kan gaan bereiken. Een invulling die past bij jou, passie, je missie, je doelgroep, je business(concept) en/of je energiek vermogen.

  Inspiratie workshop & Lifestyle Storytelling

  Jerry Winkler, Ambassadeur Aboard Patron

  Jerry vertelt zijn levensreis van 'thuisloze tot miljonairszoon' en de ontwikkeling tot waar hij nu als ondernemer van zijn stichting staat en wat hij daarbij op zijn reis is tegengekomen en geeft tips over hoe hij daar is gekomen.


  Jerry is eigenaar van de Jerry Winkler Stichting waarmee hij zich nu inzet voor dak- en thuisloze jongeren. Als Ambassadeur van Aboard Patron is hij voor deze specifieke doelgroep de verbinder en de ogen en oren voor de ontwikkelingen op deze gebieden. Hij zet zich in om de zakelijke markt met de overheidsinstanties & maatschappelijke organisaties te verbinden en zo de dak- en thuisloze jongeren sneller bij te kunnen staan. In de weg naar een gefundeerde plek in de maatschappij waar zij weer een start kunnen maken.

  Lifestyle-Q-Flow 12 Sleutels Workshop

  Vivian Halmans

  Vivian staat de mensen bij om (weer) een hoofdrol in hun eigen leven te vormen. Vandaag staat Vivian je bij met de 12 sleutels van de lifestyle-q-flow workshop voor jouw (verdere) stappen en vorming in jouw levensreis. Op weg naar verbeteringen en naar de veranderingen die jij graag wilt met mooie inspiratie, tips en oefeningen die jij vandaag gaat evaren en daarna kan (be)leven. Zij helpt je voor je lifestyle op weg naar inzicht, verwerking en verandering met de gratis feel good challenges, (online) workshops en trainingen. Zij helpt je echt in je keuzes maken.


  Vivian is eigenaar van FijnLeven. Door vele studies, trainingen en levenservaringen helpt zij je op weg naar inzicht, verwerking en verandering. Zij staat jou daar dan in bij met mooie inspirerende en actieve oefeningen. Dat helpt je allemaal ook bij krachtige en heldere keuzes maken. Als lifecoach staat zij jou bij naar de veranderingen die jij graag wil en om dat door te zetten, vast te houden, verder te brengen voor een blij en mooi fijn leven.

  Lifestyle-Q-Flow Focus DoelenBoom Inspiratie workshop.

  Patricia R. Collewijn-Postma

  Patricia staat de mensen in hun persoonlijke & business ontwikkelingen bij met al haar kennis en ervaringen op vele verschillende vakgebieden. Haar achtergrond in het profit & non-profit bedrijfsleven in combinatie haar ondernemerschap, talent/lifestyle coaching en executive/business mentor ervaring in zijn professionele carrière bij grote en kleine bedrijven. Als eigenaar van Aboard Patron dat als kennisnetwerk en organisatieplatform functioneert brengt zij vele vakgebieden samen waar vele mensen en bedrijven gebruik maken van de Q-Flow & combinatieaanpak concepten voor lifestyle, carrière & business vakgebieden. Vandaag krijg jij van haar de inzichten voor je Lifestyle keuzes voor jouw (opnieuw) in te richten en te (be)leven levensreis mee.


  Hoe belangrijk energiemanagement in het leven van de mens is en daar tijdens zijn/haar CarrièreReis, OndernemersReis & Lifestyle op de beste manier mee kan omgaan? Zodat energiemanagement ook echt bij het energiek vermogen van die persoon past? Dat heeft Patricia doorleefd en geeft dit samen met haar kennispartners aan met de slogan:

  “Manage your energy, not your time!”.

  Bij deze complexe menselijke en aanverwante vakgebieden staat Patricia ‘de mens bij in zijn/haar professionele carrière of business’, met alle kennis en vele tools die jij je kunt bedenken. Zij staat jou bij om inzichten te krijgen voor het ‘in jouw eigen Energieke Lifestyle & het leveren van duurzame (top)prestaties in carrière & Business’.

  Hiervoor werkt zij ook samen met Professor Jan van Zwieten RI RA RO van Netherlands Business Academy wanneer het om teambegeleidingen, business trajecten bij bedrijven & energiek leiderschap voor executives gaat.

  Jan zijn meest recente boek ‘Talentcoach’, heeft hij met drie gerenommeerde professionals en specialisten als medeauteurs heeft geschreven.

  Gelijktijdig met de ontwikkeling van de Q-Flow & de Aboard Patron Combinatieaanpak van Patricia R. Collewijn-Postma.

  Beide hebben zij dit onafhankelijk en toch aansluitend van elkaar ontwikkeld en beide in 2013 & 2015 gelanceerd.

  Het verenigen van de inhoud van beide en de aansluiting van alle onderwerpen geeft ons vandaag de invulling en de praktijkvoorbeelden voor het Lifestyle-Q-Flow onderdeel Inspiratie, Focus & MissieSucces.

  De basis van Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie in jouw leven, carrière & business. Met de basis workshops en de combinatieaanpak als fundering en met inspirerende inzichten en oefeningen ga jij ook jouw MissieSucces & MeerWaarde-Creatie in je lifestyle energieker bereiken’.

  Patricia staat vele mensen en bedrijven bij in de groei en bloei voor hun excellente carrièreontwikkeling, lifestyle & organisatie verbetering, verandering of vernieuwing. Om uiteindelijk de zesde fase van ontwikkeling met de combinatieaanpak te bereiken: consistentie en/of continuïteit. Dit Laatste betekend: De fundering voor jouw groei en bloei versterken of uitbreiden! Vandaag met LifeStyle als thema. Het gaat namelijk om jouw leven en lifestyle die jij met blijdschap & energiek mag ervaren & kan (be)leven!

  Zij samen laat jou zien hoe jij die gecombineerde sterke fundering ook juist energiek & meerwaarde-creërend gaat bereiken in verschillende workshops, masterclasses en (coach)opleidingen!