Gratis Meet-Up ochtend & Business-Q-Flow en LifeStyle-Q-Flow Workshop middag!

00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


Het Business-Q-Flow & LifeStyle-Q-Flow event

Op 11 februari 2017!

Het event met gratis Meet-Up ochtend inclusief een Gratis inspiratie focusworkshop.

Je kunt ervoor kiezen alleen bij de gratis meet-up ochtend te zijn én je kunt er ook voor kiezen om in de middag ook heel voordelig bij één van de workshops met de thema's: 'Energieke LifeStyle’ & ‘MeerWaarde-Creatie in Business' te zijn.

Het thema van de gratis inspiratie workshop tijdens de meet-up ochtend : Feel Good LifeStyle & Business!

Start je 2017 jaar met mooie momenten en laad je energie, blijdschap en geluksmomenten vol met een van de mooie expertsessies en QuickStart Workshops. Bekijk hieronder alvast de video van alle quickstarts die er in de middag workshops op de verschillende meet-up dagen zijn en jij ook aan kunt meedoen!

Ben jij er klaar voor om je lifestyle een boost te geven en energieker je stappen vooruit te maken in 2017?

Laat je vandaag weer inspireren, motiveren, activeren en verrassen door onze enthousiaste & gerenommeerde Top-sprekers.

In verschillende Quick-Start workshops waar jij in de middag ook voor kan reserveren, krijg jij direct de unieke kans om inzicht te krijgen en actief aan de slag te gaan met jouw energiek leiderschap ontwikkelingen & de level-up in jouw lifestyle. Aan de hand van de Q-Flow inspiratieworkshop waar je de in de ochtend echt gratis aan meedoet als je bij deze gratis meet-up dag bent.

MELD JE HIERONDER DIRECT AAN VOOR DEZE GRATIS MEET-UP OCHTEND.

Inclusief gratis inspiratie workshop voorafgaand aan de lunch.

Tijdens deze gratis Meet-up dag is de gratis inspiratie focusworkshop in de ochtend en laten wij jou de verschillende (gratis) online tools & challenges zien waar jij aan kan meedoen om die energieke boost voor je lifestyle en business in 2017 ook echt te bereiken.

Meedoen doe jij op jouw energieke eigen wijze en met een unieke combinatieaanpak die wij je laten zien. Jij weet na de inspiratie workshop precies waar jij jouw focus dit jaar al op gaat richten en wee welke stappen jouw eerst volgende gaan zijn. Dat geven wij jou vandaag allemaal al mee voor jouw Business-Q-Flow & LifeStyle-Q-Flow!

Kom naar deze unieke meet-up eventdag!

"De mensen en bedrijven 'datgene' meegeven waar zij echt stappen vooruit mee zetten en levels-up me stijgen!"

In hun LifeStyle, Carriere of Business!

Dat alles is namelijk de persoonlijke purpose van de sprekers en ook de motivatie-quote van het Aboard Patron Kennisnetwerk, dus ook vandaag weer.

We hebben een beperkt aantal deelnemerstickets voor de gratis Meet-up sessie en voor één van de betaalde workshops.

Meld je daarom snel aan. In de onderstaande programmatijdlijn staan de tijdstippen vóór de activiteit vermeld en ook wat je in de inspiratie focusworkshops gaat doen en er mee gaat bereiken.

Let's Do This & Be There Too!

 • 10:30Boarding call

  Ontvangst op de locatie inclusief de hele dag gratis heerlijke koffie & thee. De gehele dag kan jij gratis op de locatie de meet-up dag bijwonen met een mooie groep deelnemers uit verschillende (online en zakelijke) netwerken.
 • 11:00-11:15Ontvangst Meet-Up & Netwerk Bijeenkomst.

  Welkom op de route voor je LifeStyle event-reis van vandaag.

  Patricia R. Collewijn-Postma presenteert je het programmaoverzicht van vandaag en geeft je in een goodiebag alvast leuke producten als cadeau mee.

  Zij introduceert aan jou aan de hand van de CombinatieAanpak Quick-Start een inspiratie workShop van de LifeStyle-Q-Flow & Business-Q-Flow stappen waar jij deze dag actief al mee aan de slag gaat.

  Hieronder alle Q-Flows waar je in 2017 (gratis) online & tijdens live bijeenkomsten aan kan meedoen.

  De LifeStyle-Q-Flow:

  Feel Good Challenges & 12 sleutels Lifestyle workshop. (vandaag)

  De Energie-Q-Flow:

  Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie.

  De Carrière-Q-Flow:

  ExpertFunnel & (team of partner) samenwerking

  De Business-Q-Flow:

  Excellente (Online) salesfunnel.

  Jouw businessconcept of bedrijf meerwaarde-creeerend versterken of verbeteren met (partner of team) samenwerking. (vandaag)

  Vandaag dus gratis de Q-Flow Inspiratie Focus Workshop tijdens deze gratis Meet-up ochtend inclusief EZine en werkblad.

  Een van de Lifestyle-Q-Flow deelnemers van de gratis Feel Good Challenge verteld vandaag ook wat zijn ervaring met de Lifestyle-Q-Flow is en wat het meedoen aan de gratis challenge hem heeft gebracht.

 • 12:00-12:45 GRATIS : De LifeStyle-Q-Flow Inspiratie & Focus WorkShop

  Gratis Introductie workshop: De Q-Flow stappen en levels.

  Dit is de basis van de (online) Q-Flow WorkShop, met deze keer het LifeStyle-Q-Flow inspiratie E-Zine en concept als basis.

  Met Patricia R. Collewijn-Postma ga je deze gratis inspiratie & focus Quick-Start Workshop doen: Je gaat aan de slag met je Focuswerkblad en met de online LifeStyle-Q-Flow E-Zine.

  Deze basisworkshop van de Q-Flow serie kan je bij verschillende (gratis) online & live Lifestyle Quick-Starts en Challenges gaan gebruiken die wij op verschillende momenten in het jaar aanbieden. Zoals je bijvoorbeeld deze juist voor de verdere (basis) funderingen voor je CarrièreReis of OndernemersReis kan gebruiken door het invullen van je Focuswerkblad onderwerpen. Nu dus het focuswerkblad vandaag als extra gratis Quick-Start tool.

 • 12:45-13:30Netwerklunch

  Heerlijk energie-lunch buffet, verzorgt door Johan van Overbeek van Absolute Delicious.

  Heb je bovenaan de pagina het filmoje al gezien? Dan weet je wat je kunt verwachten van die lunch.

  Ook tijdens de lunch kun je netwerken en je gratis inspiratieworkshop ervaringen van vandaag ook direct online en met de deelnemers delen.

  Betaal je energie lunch & drankjes!

Event locatie:

 • CPK United

  Maxwellstraat 23

  6716 BX in Ede

 

Aanmelden Gratis Meet-Up en meedoen met de gratis inspiratie workshop ochtend?

Je kunt nu alvast ook kiezen om je lunch te reserveren & te betalen OF toch te kiezen om bij één de betaalde workshops in de middag te zijn.

AANMELDEN VOOR ALLÉÉN DE GRATIS MEET-UP OCHTEND?

Zet op het onderstaande aanmeldformulier in het VIP-CODEVELD de woorden 'ALLEEN MEET-UP'.

LUNCH RESERVEREN TIJDENS DE GRATIS MEET-OCHTEND

Als je na de gratis ochtend Meet-up wilt meelunchen en de lekker hapjes en drankjes wilt, dan kan je deze lunch eventueel apart bestellen voor € 14,75 (inclusief btw - koffie en thee is gratis).

Zet op het aanmeldformulier in het VIP-CODEVELD de woorden ' MEET-UP INCL. LUNCH & DRANKJES'.

De lunch-prijs is dus puur ter kostendekking van de lunch en arrangementkosten.

Betaal je energie lunch & drankjes!

N.B: Let op, als je in de middag aan één van de betaalde workshops of expertsessies wil meedoen, dan is de lunch al inclusief je workshops ticket. Je hoeft dan geen lunch apart op deze pagina bij te boeken! Wil je in de middag jezelf aanmelden voor één van de verdiepende workshops?

Als je in de middag voor een verdiepende workshop tegen een unieke lage investering kiest en je daarvoor aanmeld, dan is het apart aanmelden voor de meet-up ochtend niet nodig en ontvangen we je graag vanaf 10:30 op de locatie.

Ik wil bij die middag-workshops op 11 februari er echt zijn!

Kies je er toch voor om alleen bij die gratis meet-up aanwezig te zijn?

Kik op de handige iDeal betaal-link als je voor die energie-lunch wilt gaan na de gratis inspiratie focusworkshop! Let Op: iDeal link is met je eigen internetbankieren te gebruiken en werkt ook via je bank-app op je mobiele telefoon. Je ontvangt een iDeal - Kenmerkcode, noteer deze. Die code vul je dan in op het onderstaande aanmeldformulier.

Gebruik onderstaand aanmeldformulier voor je deelname aan alleen de meet-up ochtend. Vul het betalings-kenmerkcode voor de eventuele lunchreservering in op het aanmeldformulier.

Je krijgt de bevestiging van je deelnameticket per e-mail toegezonden. Print die e-mail uit, neem die s.v.p. mee als toegangsbewijs.

Aanmelden gratis Meet-Up ochtend met inspiratie workshop of toch kiezen voor die verdiepende workshops in de middag?

Wil je toch bij de Meet-up ochtend met gratis inspiratieworkshop ÉN in de middag bij één van de verdiepende workshops zijn?

Ga dan met de knop hieronder direct naar de workshop pagina.

Krijg bij je uniek laaggeprijsde investering van één van de middagworkshops óók deze meet-up ochtend, de lunch en het hapjes/drankjes arrangement op deze hele dag erbij! (bedragen zijn ook nog eens inclusief de btw!)

Ik wil bij die middag-workshops op 11 februari er echt zijn!

Ga verder met aanmelden via onderstaand formulier als je alléén bij die meet-up ochtend wilt zijn!

Kan je of wil je graag alléén bij deze gratis meet-up ochtend zijn en er eventueel voor kiezen om je lunch er apart bij te boeken?

Gebruik dan alleen onderstaand formulier en zien we je graag op 11 februari op de locatie in Ede van 10:30 (inloop) tot 13:00. Het lunchbuffet staat voor je gereed om 13:00 als jij ook voor die overheerlijke lunch gekozen hebt

Er zijn een maximaal aantal tickets voor de gratis meet-up ochtend beschikbaar, meld je daarom snel hieronder aan als je deze ochtend echt niet wilt missen!

Kies eerst hier of je wel of geen overheerlijke energie-lunch wilt gebruiken en meld je daarna hieronder snel aan voor de meet-up dag!

Betaal je energie lunch & drankjes!

  `De vorige keer waren er 79 enthousiaste mensen op de gecombineerde workshop & meet-up VIP eventdag, die toen samen met de Netherlands Business Academy is georganiseerd. Het was een topdag! Daar gaan wij dit jaar met alle deelnemers ook weer voor!

  In de online Lifestyle-Q-Flow Feel Good challenge hebben in 3 edities ruim 50 mensen meegedaan en hun enthousiame en nuttige ervaringen die zij met ons deelde waren zeer lovend. Die online concepten gaan wij vandaag dus op deze eventdag samen met jou als deelnemer nu live beleven. Vele van de online challenge deelnemers zijn vandaag ook aanwezig en doen ook mee aan de middag workshops. Het beloofd een mooie nuttige dag te worden met hele mooie mensen. Het VIP-tarief voor snelle beslissers is geldig als jij je voor 24 maart aanstaande aanmeld.

  Be there!

  Gebruik snel de bovenstaande handige Ideal-betaal link en schrijf je daarna met onderstaande formulier in jou voordelige ticket van de middag workshop.

  Aanhef - heer of mevrouw (verplicht)

  Voornaam (verplicht)

  Tussenvoegsel

  Achternaam (verplicht)

  Adres (verplicht), attentie u ontvangt de bevestiging & factuur per e-mail)

  Huisnummer met eventuele toevoeging (verplicht)

  postcode (verplicht)

  woonplaats (verplicht)

  prive e-mailadres - attentie u ontvangt de bevestiging & factuur per e-mail (verplicht)

  WORKSHOPcode (uw gekozen workshopscode of VIPcode die heeft ontvangen)

  voer je IDeal-Link betaalkenmerk in - zie dat in je afschrijving van je bank

  Uw aanvullende bericht of vraag

  Geweldig als jij erbij bent en de organisatoren, de workshopgevers en sprekers voor jouw Lifestyle, Carriere & Business al hun meerwaarde-creaties in de workshop waar jij uit kiest aan jou mogen meegeven!
  Tegen nog steeds een uniek laagdrempelig bedrag voor alles wat jij voor je lifestyle & Business(concept) en netwerk er mee gaat bereiken natuurlijk. Mooi dat je deze kans nu echt met je aanmelding benut!

  Graag tot ziens op 11 februari 2017!

  BELANGRIJK!!! Op deze dag vinden er opnames plaats voor SBS6 en worden uitgezonden in de tvprogramma's Samen Sterker en Bouwen aan de Toekomst. In de event ruimte is een gedeelte afgeschermd waar niet gefilmd wordt. Kom dus gerust naar deze mooie meet-up dag en kies een mooie workshop.

  OOK AANMELDEN BUSINESS-Q-FLOW of LIFESTYLE-Q-FLOW VIP-WORKSHOP IN DE MIDDAG?

  Daarnaast kan je dus in de middag ook meedoen aan een van de betaalde expertsessies of workshops en krijg je daarbij de overheerlijke energie lunch er gratis bij! Ook ontvang je vandaag daarbij een mooie gratis goodiebag die wij jou zomaar meegeven als jij je snel aanmeld en aanwezig bent bij de workshops in de middag.

  Ga met de knop hieronder direct naar de workshoppagina als jij je aangemeld hebt voor de gratis Meet-up ochtend!

  Ik wil bij die workshops op 11 februari er echt bij zijn!

  Het Team dat jou vandaag tijdens de gratis Meet-up ochtend bijstaat, voor al je vragen en tips die jij wilt ontvangen.

  In de middag kan je bij één van de workshops zijn waarin zij jou bijstaan in het bereiken van jouw MissieSucces & MeerWaarde-Creatie, als je via bovenstaande knop op die programmapagina daarvoor kiest!

  Lifestyle-Q-Flow & Business-Q-Flow: Aan de slag met je Focus & DoelenBoom Inspiratie workshop.

  Patricia R. Collewijn-Postma

  Patricia staat de mensen in hun persoonlijke & business ontwikkelingen bij met al haar kennis en ervaringen op vele verschillende vakgebieden. Haar achtergrond in het nationale en internationale profit & non-profit bedrijfsleven in combinatie met haar ondernemerschap, talent/lifestyle coaching en executive/business mentor ervaring in haar professionele carrière bij grote en kleine bedrijven. Als zakenvrouw en eigenaar van Aboard Patron, dat als kennisnetwerk en organisatieplatform functioneert brengt zij vele vakgebieden samen waar vele mensen en bedrijven gebruik maken van de Q-Flow serie & combinatieaanpak concepten voor lifestyle, carrière & business vakgebieden. Vandaag krijg jij van haar de inzichten voor je Lifestyle keuzes voor jouw (opnieuw) in te richten energieke leven of business en te (be)leven levensreis mee.


  Hoe belangrijk energiemanagement in het leven van de mens is en daar tijdens zijn/haar CarrièreReis, OndernemersReis & Lifestyle op de beste manier mee kan omgaan? Zodat energiemanagement ook echt bij het energiek vermogen van die persoon past? Zodat de mens in zijn leven, tijdens zijn carrièrestappen en in en met zijn business(concept) daar optimaal zijn resultaten en (talent) potentieel benut? Dat heeft Patricia doorleefd en geeft alle kennis en ervaringen in nuttige workshops mee waar jij uit kan kiezen. Zij geeft dit samen met haar kennispartners aan jou mee met de slogan:

  “Manage your energy, not your time!”.

  Bij deze complexe menselijke en aanverwante vakgebieden staat Patricia ‘de mens bij in zijn/haar professionele carrière of business’. Met alle kennis en vele tools die jij je kunt bedenken. Zij staat jou bij om inzichten te krijgen en te bereiken voor het ‘in jouw eigen Energieke Lifestyle & het leveren van duurzame (top)prestaties in je eigen Carrière & Business’.

  Met name met de Q-Flow (online) workshops & training of door een combinatieaanpak met coaching of mentor trajecten voor jouw Energiek Leiderschap en/of Excellence Business Enterprising Transformation.

  Maatwerk gericht op waarop jij je wilt focussen en nodig hebt, dat (nu) bij je past of tijdens de weg naar het resultaat en succes waar jij naar toe wilt!

  Wij verkopen bij Aboard Patron geen trajecten, wij verkopen resultaat en succes waar jij de PATRON (=eigenaar) van bent en Patricia jou in bij staat.

  KENNISPARTNER SAMENWERKING voor EXECUTIVE COACHING EN BUSINESS MENTORPROGRAMMA'S Hiervoor werkt zij ook als kennispartner samen met Professor Jan van Zwieten RI RA RO van Netherlands Business Academy wanneer het om teambegeleidingen, business trajecten bij (grote en kleine) bedrijven & energiek leiderschap voor ondernemers & executives gaat.

  Jan zijn meest recente boek ‘Talentcoach’, heeft hij met drie gerenommeerde professionals en specialisten als medeauteurs geschreven.

  Gelijktijdig met de ontwikkeling van de Q-Flow serie & de Aboard Patron Combinatieaanpak van Patricia R. Collewijn-Postma.

  Beide hebben zij dit onafhankelijk en toch aansluitend van elkaar ontwikkeld en beide in 2013 & 2015 gelanceerd.

  Het is de basis om jouw energiek leiderschap en business(concept) succesvol & sterk(er) te bereiken én voort te zetten!

  Het verenigen van de inhoud van beide en de aansluiting van alle onderwerpen geeft ons vandaag de invulling en de praktijkvoorbeelden voor het Lifestyle-Q-Flow onderdeel & de Business-Q-Flow onderdelen: Inspiratie, Focus & MissieSucces. De basis van Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie in jouw leven, carrière & business. Met de basis workshops en de combinatieaanpak als fundering en met inspirerende inzichten en oefeningen ga ook jij echt jouw MissieSucces & MeerWaarde-Creatie in je lifestyle en business energieker bereiken!’.

  Patricia staat vele mensen en bedrijven bij in de groei en bloei voor hun Energieke & Excellente carrièreontwikkeling, lifestyle & organisatie.

  Een Combinatieaanpak gericht op de resultaten van succesvolle verbetering, verandering of vernieuwing. Om uiteindelijk de zesde fase van ontwikkeling met de combinatieaanpak te bereiken: consistentie en/of continuïteit. Dit Laatste betekend: De fundering voor jouw groei en bloei versterken of uitbreiden! Vandaag met LifeStyle & Business als thema. Het gaat namelijk om jouw leven en lifestyle die jij met blijdschap & energiek mag ervaren & kan (be)leven!

  Zij samen, als kennispartners met Aboard Patron, laten jou zien hoe jij die gecombineerde sterke fundering ook juist energiek & meerwaarde-creërend gaat bereiken in verschillende workshops, masterclasses en (coach)opleidingen!

  Lifestyle-Q-Flow: 12 Sleutels Workshop

  Vivian Halmans

  Vivian staat de mensen bij om (weer) een hoofdrol in hun eigen leven te vormen. Vandaag staat Vivian je bij met de 12 sleutels van de lifestyle-q-flow workshop, voor jouw (verdere) stappen en vorming in jouw levensreis. Op weg naar verbeteringen en naar de veranderingen die jij graag wilt met mooie inspiratie, tips en oefeningen die jij vandaag gaat evaren en daarna kan (be)leven. Zij helpt je voor je lifestyle op weg naar inzicht, verwerking en verandering met de gratis feel good challenges, (online) workshops en trainingen. Zij helpt je echt in je keuzes maken. Zie op de workshoppagina wat de inhoud van de workhop is waar jij voor kunt kiezen na deze gratis meet-up ochtend.


  Inspiratieworkshop & LifeStyle Storytelling

  Jerry Winkler

  Jerry vertelt aan de hand van Storytelling zijn levensreis van 'thuisloze tot miljonairszoon' en de ontwikkeling tot waar hij nu als ondernemer van zijn stichting staat. Aan de hand van tips en inspiratiemomenten vertelt hij wat daarbij op zijn reis is tegengekomen en geeft tips over hoe hij daar is gekomen.


  Jerry is eigenaar van de Jerry Winkler Stichting waarmee hij zich nu inzet voor dak- en thuisloze jongeren. Als Ambassadeur van Aboard Patron is hij voor deze specifieke doelgroep de verbinder en de ogen en oren voor de ontwikkelingen op deze gebieden. Hij zet zich in om de zakelijke markt met de overheidsinstanties & maatschappelijke organisaties te verbinden en zo de dak- en thuisloze jongeren sneller bij te kunnen staan. In de weg naar een gefundeerde plek in de maatschappij waar zij weer een start kunnen maken. Zijn inspirerende verhaal over ontwikkeling en combinatie van lifestyle, carriere stappen en ondernemen om weer sterk met beide benen in de maatschappij en het 'bedrijfsleven' je levensreis te bereiken.

  Business-Q-Flow: Enterprising & MeerWaarde-creatie in samenwerking

  Barry Derksen

  Lec. Barry Derksen Barry staat de mensen & bedrijven in IT, Bedrijf & team ontwikkelingen bij. Als managementexpert heeft hij diverse grote en MKB-organisaties geadviseerd. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker, docent aan verschillende universiteiten en auteur van verschillende boeken. Het boek Trends in Business & IT is een bestseller met meer dan 330.000 verkochte exemplaren. Hij is gepromoveerd op het onderzoek Impact of IT Outsourcing on Business & IT Alignment aan de Vrije Universiteit. Daarbij is hij ook Kennispartner van Aboard Patron en geef hij deze middag de workshop die is gericht op : Je businessconcept of bedrijf meerwaarde-creërend versterken of verbeteren met (partner of team) samenwerking.


  Q-Flow Combinatieaanpak: MissieSucces & Doelenboom Workshop.

  Spencer Keijner

  Spencer staat de mensen in hun persoonlijke & business ontwikkelingen bij als Spreker, Life Coach, Succes Coach en Docent voor Master Business Administration opleidingen.


  Spencer heeft in zijn boek 'Doe wat je wil?! Ja Doen!’ levensvragen belicht die bijna elk mens op zijn reis tegenkomt of direct herkent. Ook de expert of professional in zijn carrière, ondernemerschap & lifestyle ontwikkeling komt voor kansen pakken en keuzes maken te staan.

  Om uiteindelijk te doen dat je echt wilt ga jij vandaag met Spencer & Patricia tijdens de workshop met jouw MissieSucces & Doelenboom aan de slag. Zodat jij ook jij jouw Lifestyle of basis voor jouw droombaan creëert die jij jezelf wilt geven in je carrière of business en al heel snel kan gaan bereiken. Een invulling die past bij jou, passie, je missie, je doelgroep, je business(concept) en/of je energiek vermogen. Zie verdere informatie op de programmapagina van de workshops waar je voor deze workshop kan kiezen na de gratis meet-up ochtend.