MissieSucces LifeStyle-Q-Flow & Business-Q-Flow Workshop!

00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


Het LifeStyle-Q-Flow & Business-Q-Flow event

Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie op 10 mei 2017!

Voor Nationaal & Internationale Ondernemer, Manager, Leidinggevenden, Business-, Talent- & LifeCoaches en Executivementor.

Voor mensen die in hun leven en bij alles wat ze (willen gaan) doen hun energiek vermogen en/of hun leiderschap willen versterken en 'stretchen' om krachtig en ook ontspannen te leven, te werken of je bedrijf te runnen.

Voor je MissieSucces de keuzes en jouw focus makkelijk inzichtelijk maken?

Ga daar dan jouw succesvolle stappen en resultaten met meerwaarde mee bereiken.

Die level-up in je leven, werk of business is echt ook voor en door jou te bereiken!

Na deze dag kan jij (nog) sneller of beter je keuzes voor energieke of excellente doelen en resultaten gaan maken en die echt bereiken!

Dezelfde resultaten gaan bereiken voor je energiek leiderschap, je carierereis of ondernemersreis die je ter inspiratie ziet in onderstaande video?

Bekijk de uitzending van Aboard Patron TV via een klik op de foto hieronder.

Ben je er deze dag bij? Met deze Quick-Start MISSIESUCCES workshop ga jij je de inzichten verschaffen en je keuzes maken om de stappen neer te zetten in datgene waar jij je nu het meeste in je leven, je carrière of business op wilt gaan focussen.

Maak snel je keuze om ook de eenmalige unieke vroegboekkorting te gaan gebruiken, die staat bij het aanmeldformulier op deze pagina.

Het thema van de eventweek dit jaar: Master jouw Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie!

Zet jouw 2017 jaar voort met mooie momenten en laad je energie, blijdschap en geluksmomenten vol in je Lifestyle, werk of business.

Met deze mooie verdiepende MissieSucces QuickStart Workshop.

Bekijk hieronder alvast de video van alle quickstarts die er in de middagworkshops op de verschillende meet-up dagen zijn en jij ook aan kunt meedoen!

Aan de slag met je MissieSucces voor je Energiek Leiderschap en MeerWaarde-Creatie in je lifestyle, CarrièreReis of OndernemersReis.

Ben jij er gereed voor om je business en energiek leiderschap 'te stretchen' & naar het schitterend MeerWaarde-Creatie level te brengen?

Ben je er gereed voor om je lifestyle, carriere of business die boost te geven en energieker in 2017 je missiesucces resultaten en doelen te bereiken? Start je focus met deze inzichten van vandaag en kom erachter wat als ontbrekende puzzelstuk jouw energieke of excellente kern is, waar jij mee aan de slag gaat voor energieke en excellente resultaten.

Laat je daarvoor vandaag weer inspireren, motiveren, activeren en verrassen door onze enthousiaste & gerenommeerde Top-sprekers en Kennispartners die jou vandaag allemaal in bijstaan.

Aan de hand van de workshops van de Aboard Patron Q-Flow Serie en combinatieaanpak.

In deze unieke Quick-Start workshops krijg jij direct de kans om inzichten te krijgen en actief aan de slag te gaan met jouw MissieSucces, jouw energiek leiderschap of jouw level-up in je leven, carriere of business Pak die kans nu!

LifeStyle-Q-Flow & Business-Q-Flow MISSIESUCCES workshop voor je energiek leiderschap ontwikkeling

De tijdstippen van de activiteiten op deze dag staan in de programmatijdlijn

Tijdens de voorafgaande inspiratieworkshops en de verdiepende workshop in de middag laten wij jou de verschillende (gratis) online tools & challenges zien. Daar kan jij na deze dag ook aan meedoen om die energieke boost voor je lifestyle in 2017 ook echt te bereiken. Ook geven wij jou graag een nuttig cadeau daarvan mee in de vorm van een goodiebag.

Meedoen doe jij op jouw energieke eigen wijze en met een unieke combinatieaanpak die wij je laten zien. Als starter of (ver)gevorderde in je loopbaan, carriere of business. Dat geven wij jou vandaag allemaal al mee voor jouw Leiderschap & LifeStyle!

LUNCH & DRANKJES ÉN DE BTW ZIJN OP DEZE GEHEEL VERZORGDE DAG INCLUSIEF ALS JE VOOR DEZE 12 SLEUTELS VAN DE LIFESTYLE-Q-FLOW WORKSHOPS KIEST

De workshopprijzen tijdens deze hele dag zijn dus puur ter kostendekking van de organisatiekosten, lunch en arrangementkosten en de vele bonussen die jij meekrijgt. Kan je nog van de vroegboekkorting gebruik maken? Dan heb je een dubbel meerwaarde voordeel!

We zien je deze dag graag om 10:00 op de locatie.

AANMELDEN & BONUS bij de MISSIESUCCES WORKSHOP

Naast alles wat jij vandaag meekrijgt, geven wij de eerste 10 aanmelders ook vandaag daarbij een EXTRA mooie BONUS bij de gratis goodiebag mee als jij aanwezig bent.

"De mensen en bedrijven 'datgene' meegeven waar zij echt stappen vooruit mee zetten en levels-up me stijgen!"

In hun LifeStyle, Carriere of Business!

Dat alles is namelijk de persoonlijke purpose van de sprekers en ook de motivatie-quote van het Aboard Patron Kennisnetwerk, dus ook vandaag weer.

In de onderstaande programmatijdlijn staat wat je in de workshop gaat doen en er mee gaat bereiken.

We hebben PER DATUM een beperkt aantal deelnemerstickets.

Let's Do This & Be There Too!

 • 09:30-10:00Boarding call

  Ontvangst op de locatie inclusief de hele dag gratis heerlijke koffie & thee. Deze dag kan jij op de locatie de workshops bijwonen met een mooie groep deelnemers uit verschillende (online en zakelijke) netwerken.
 • 10:15-11:00 Focus Doelenboom Workshop

  Plenaire WORKSHOP

  Als onderdeel van de betaalde workshops gaan we op dit tijdstip een opzet maken voor je

  MissieSucces&FocusDoelenboom.

  Het thema van deze workshop: Doen wat je wil?!, Ja Doen! Jerry Winkler, de ambassadeur van Aboard Patron en Patricia R. Collewijn-Postma, de vrouw achter Aboard Patron, nemen je mee op reis in deze workshop.

  Het inspirerende levensverhaal van Jerry 'van thuisloze naar miljonairszoon'. Hij vertelt over zijn weg naar een gelukkig leven en ondernemerschap tot de plek waar hij nu staat in zijn gelukkige leven. Hij verteld over hoe hij focus heeft aangebracht om daar te komen en wat hij nu voor bepaalde doelgroepen al doet en wil en kan gaan doen.

  Energie-Q-Flow FOCUS werkblad .

  Aan de hand van zijn verhaal nemen we je mee om jouw eigen focuswerkblad in te gaan vullen. Om je de basis inzichten te verschaffen in het gaan leggen van een goede fundering en energieke basis voor jou eigen LifeStyle, Carriere of Business.

  Met het Focus werkblad maak jij de basisopzet voor jouw uiteindelijke MissieSucces & Meerwaarde-Creatie programma & plan dat jij na deze workshopmiddag verder voor jouw eigen Lifestyle, Carriere of Business-Q-Flow kan gaan vormen en (be)leven. Je kunt je alvast aansluiten op een besloten groep op facebook of linkedin.

  Patricia R. Collewijn-Postma verzorgt voor jou deze Quick-Start inspiratie workshop waar jij aan de slag gaat met de start van het MissieSucces&FocusDoelenBoom werkblad.

  Je start met je onderwerpen en uitkomsten van de focusworkshop die je in de ochtend gratis bijwoont

  Deze workshop krijg je vandaag als bonus nr. 1 bij een van je workshops die jij in de middag kan kiezen.

 • 11:15 - 13:00Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie in Lifestyle, Carriere & Business

  Plenaire WORKSHOP Jan van Zwieten & Patricia R. Collewijn-Postma gaan jou op actieve wijze inzicht geven in je uitkomsten van de Energie-Q-Flow Quick-Start die je aan het begin van de dag online invult.

  Het A4 dat jij met jouw uitkomsten krijgt geeft je de mogelijkheid om je doelenboom, je programma, je plan en je expert- of salesfunnel waarvan jij vandaag de opzet creëert, nog specifieker te maken!

  Je krijgt vandaag een schat aan kennis, tools, inspiratiedocumenten en mega veel tips mee die je dus gelijk actief omzet in concrete ingevulde voorbeelden voor jouw toekomst: Als Energiek Expert, Executive, Professional, leidinggevende, coach, mentor of Ondernemer!

  Op weg naar jouw Excellente MissieSucces en succesvolle Energieke MeerWaarde-Creatie!

  Aan de slag met jouw Energiemanagement! Deze workshop krijg je vandaag als bonus nr. 2 bij een van je workshops die jij in de middag kan kiezen.

 • 13:00-14:00Netwerklunch

  Heerlijk energie-lunch buffet, verzorgt door Johan van Overbeek van Absolute Delicious.

  Heb je bovenaan de pagina het filmpje al gezien? Dan weet je wat je kunt verwachten van die lunch.

  Ook tijdens de lunch kun je netwerken en je gratis inspiratieworkshop ervaringen van vandaag ook direct online en met de deelnemers delen.

 • 14:00 - 16:00 MissieSucces & DoelenBoom maken

  LifeStyle & Business MISSIESUCCES Workshop : Spencer Keijner & Patricia R.Collewijn-Postma gaan jou op actieve wijze inzicht geven hoe jij met de uitkomsten van de Gratis LIFESTYLE - FOCUS Quick-Start workshop jouw LifeStyle of Business MissieSucces&DoelenBoom maakt.

  We gaan het in deze workshop hebben over je purpose, je passie & je missie vinden en bereiken!

  Je bouwt daarmee vandaag tijdens deze inspirerende expertsessie workshop de opzet van jouw eigen LifeStyle-Q-Flow MissieSucces & FocusDoelenboom overzicht

  Het Lifestyle doelenboom A4 dat jij met jouw uitkomsten tijdens deze missiesucces workshop creëert, geeft je de mogelijkheid om je Lifestyle programma of plan en je expert- of salesfunnel nog specifieker te maken met de opzet die jij vandaag allemaal krijgt en maakt in de workshops maakt!

 • 16:00 - 17:30Gratis Netwerkmiddag & Afronding

  Tijd om (verder) kennis te maken, ervaringen te delen en je netwerk uit te breiden.

  Lunch, versnapperingen en drankjes voor deze middag zijn voor je verzorgd als jij ook aan een van de super mooie en vooral nuttige workshops op deze dag meedoet.

  Je krijgt dus al heel veel mee tijdens de gratis inspiratie workshop tijdens de ochtend meet-up! Waar jij met de basis Q-Flow & Quick start ook na het event verder actief al echt je stappen vooruit gaat maken.

  Een Boost waarmee jij ook die gewenste of noodzakelijke levels-up in je OndernemersReis of CarrièreReis & Lifestyle gaat bereiken.

  Be There & Let's Do This!

Event locatie:

 • In omgeving Utrecht, Centraal in het land
 

Aanmelden en Betalen Workshops

Voordat je onderstaande aanmeldformulier gebruikt klik je eerst op de handige iDeal betaal-link die HIERONDER vermeld staaT! Je ontvangt een iDeal - Kenmerkcode, noteer deze om op het onderstaande aanmeldformulier in te vullen.

Let Op: iDeal link is gewoon met je eigen internetbankieren te gebruiken en werkt ook met je mobiele telefoon.

Betaal je MissieSucces Workshop inclusief energie lunch!

Als je voor deze workshop kiest, vermeld in het CODEVELD op het aanmeldformulier:

MISSIESUCCES - 10-05

Ga je voor de eenmalige lage prijs van € 127,- voor deze hele nuttige workshop? Dat is inclusief btw, overheerlijke lunch en drankjes, versnapperingen en bonussen op deze hele dag!

De VIP prijs van € 67,- voor vroegboekers is geldig tot 31-3

Je krijgt de bevestiging van je deelnameticket per e-mail toegezonden.

Print die e-mail svp uit, neem die mee en je krijgt op het event nog een leuke goodiebag cadeau die past bij jouzelf & jouw volgende stap of level-up!

Pak nu nog dit eenmalige aanbod als kans snel!

Je krijgt vandaag alles mee wat je dus gelijk actief omzet in concrete ingevulde voorbeelden en mee aan de slag gaat voor jouw missiesucces toekomst vol geluk, blijdschap en energie in een fijn leven

Je krijgt de bevestiging van je deelnameticket per e-mail toegezonden.

Print die e-mail svp uit, neem die mee en je krijgt op het event nog een leuke goodiebag cadeau die past bij jouzelf & jouw volgende stap of level-up!

Aanmelden voor 10 mei 2017!

  `De vorige keer waren er 79 enthousiaste mensen op de gecombineerde workshop & meet-up VIP eventdag, die toen samen met de Netherlands Business Academy is georganiseerd. Het was een topdag! Daar gaan wij dit jaar met alle deelnemers ook weer voor!

  In de online Lifestyle-Q-Flow Feel Good challenge hebben in 3 edities ruim 50 mensen meegedaan en hun enthousiame en nuttige ervaringen die zij met ons deelde waren zeer lovend. Die online concepten gaan wij vandaag dus op deze eventdag samen met jou als deelnemer nu live beleven. Vele van de online challenge deelnemers zijn vandaag ook aanwezig en doen ook mee aan de middag workshops. Het beloofd een mooie nuttige dag te worden met hele mooie mensen. Het VIP-tarief voor snelle beslissers is geldig als jij je voor 24 maart aanstaande aanmeld.

  Be there!

  Gebruik snel de bovenstaande handige Ideal-betaal link en schrijf je daarna met onderstaande formulier in jou voordelige ticket van de middag workshop.

  Aanhef - heer of mevrouw (verplicht)

  Voornaam (verplicht)

  Tussenvoegsel

  Achternaam (verplicht)

  Adres (verplicht), attentie u ontvangt de bevestiging & factuur per e-mail)

  Huisnummer met eventuele toevoeging (verplicht)

  postcode (verplicht)

  woonplaats (verplicht)

  prive e-mailadres - attentie u ontvangt de bevestiging & factuur per e-mail (verplicht)

  WORKSHOPcode (uw gekozen workshopscode of VIPcode die heeft ontvangen)

  voer je IDeal-Link betaalkenmerk in - zie dat in je afschrijving van je bank

  Uw aanvullende bericht of vraag

  Geweldig als jij erbij bent en de organisatoren, de workshopgevers en sprekers voor jouw Lifestyle, Carriere & Business al hun meerwaarde-creaties in de workshop waar jij uit kiest aan jou mogen meegeven!
  Tegen nog steeds een uniek laagdrempelig bedrag voor alles wat jij voor je lifestyle & Business(concept) en netwerk er mee gaat bereiken natuurlijk. Mooi dat je deze kans nu echt met je aanmelding benut!

  Graag tot ziens op 10 mei 2017!

  Het Team

  MissieSucces & Doelenboom Workshop.

  Spencer Keijner

  Spencer staat de mensen in hun persoonlijke & business ontwikkelingen bij als Spreker, Life Coach, Succes Coach en Docent voor Master Business Administration opleidingen.


  Spencer heeft in zijn boek 'Doe wat je wil?! Ja Doen!’ levensvragen belicht die bijna elk mens op zijn reis tegenkomt of direct herkent. Ook de expert of professional in zijn carrière, ondernemerschap & lifestyle ontwikkeling komt voor kansen pakken en keuzes maken te staan.

  Om uiteindelijk te doen dat je echt wilt ga jij vandaag met Spencer & Patricia tijdens de workshop met jouw MissieSucces & Doelenboom aan de slag. Zodat jij ook jij jouw Lifestyle of basis voor jouw droombaan creëert die jij jezelf wilt geven in je carrière of business en al heel snel kan gaan bereiken. Een invulling die past bij jou, passie, je missie, je doelgroep, je business(concept) en/of je energiek vermogen.

  Inspiratieworkshop & LifeStyle Storytelling

  Jerry Winkler

  Jerry vertel zijn levensreis van 'thuisloze tot miljonairszoon' en de ontwikkeling tot waar hij nu als ondernemer van zijn stichting staat en wat hij daarbij op zijn reis is tegengekomen en geeft tips over hoe hij daar is gekomen.


  Jerry is eigenaar van de Jerry Winkler Stichting waarmee hij zich nu inzet voor dak- en thuisloze jongeren. Als Ambassadeur van Aboard Patron is hij voor deze specifieke doelgroep de verbinder en de ogen en oren voor de ontwikkelingen op deze gebieden. Hij zet zich in om de zakelijke markt met de overheidsinstanties & maatschappelijke organisaties te verbinden en zo de dak- en thuisloze jongeren sneller bij te kunnen staan. In de weg naar een gefundeerde plek in de maatschappij waar zij weer een start kunnen maken.

  Lifestyle-Q-Flow Focus DoelenBoom Inspiratie workshop.

  Patricia R. Collewijn-Postma

  Patricia staat de mensen in hun persoonlijke & business ontwikkelingen bij met al haar kennis en ervaringen op vele verschillende vakgebieden. Haar achtergrond in het nationale en internationale profit & non-profit bedrijfsleven in combinatie met haar ondernemerschap, talent/lifestyle coaching en executive/business mentor ervaring in haar professionele carrière bij grote en kleine bedrijven. Als zakenvrouw en eigenaar van Aboard Patron, dat als kennisnetwerk en organisatieplatform functioneert brengt zij vele vakgebieden samen waar vele mensen en bedrijven gebruik maken van de Q-Flow serie & combinatieaanpak concepten voor lifestyle, carrière & business vakgebieden. Vandaag krijg jij van haar de inzichten voor je Lifestyle keuzes voor jouw (opnieuw) in te richten energieke leven of business en te (be)leven levensreis mee.


  Hoe belangrijk energiemanagement in het leven van de mens is en daar tijdens zijn/haar CarrièreReis, OndernemersReis & Lifestyle op de beste manier mee kan omgaan? Zodat energiemanagement ook echt bij het energiek vermogen van die persoon past? Zodat de mens in zijn leven, tijdens zijn carrièrestappen en in en met zijn business(concept) daar optimaal zijn resultaten en (talent) potentieel benut? Dat heeft Patricia doorleefd en geeft alle kennis en ervaringen in nuttige workshops mee waar jij uit kan kiezen. Zij geeft dit samen met haar kennispartners aan jou mee met de slogan:

  “Manage your energy, not your time!”.

  Bij deze complexe menselijke en aanverwante vakgebieden staat Patricia ‘de mens bij in zijn/haar professionele carrière of business’. Met alle kennis en vele tools die jij je kunt bedenken. Zij staat jou bij om inzichten te krijgen en te bereiken voor het ‘in jouw eigen Energieke Lifestyle & het leveren van duurzame (top)prestaties in je eigen Carrière & Business’.

  Met name met de Q-Flow (online) workshops & training of door een combinatieaanpak met coaching of mentor trajecten voor jouw Energiek Leiderschap en/of Excellence Business Enterprising Transformation.

  Maatwerk gericht op waarop jij je wilt focussen en nodig hebt, dat (nu) bij je past of tijdens de weg naar het resultaat en succes waar jij naar toe wilt!

  Wij verkopen bij Aboard Patron geen trajecten, wij verkopen resultaat en succes waar jij de PATRON (=eigenaar) van bent en Patricia jou in bij staat.

  KENNISPARTNER SAMENWERKING voor EXECUTIVE COACHING EN BUSINESS MENTORPROGRAMMA'S Hiervoor werkt zij ook als kennispartner samen met Professor Jan van Zwieten RI RA RO van Netherlands Business Academy wanneer het om teambegeleidingen, business trajecten bij (grote en kleine) bedrijven & energiek leiderschap voor ondernemers & executives gaat.

  Jan zijn meest recente boek ‘Talentcoach’, heeft hij met drie gerenommeerde professionals en specialisten als medeauteurs geschreven.

  Gelijktijdig met de ontwikkeling van de Q-Flow serie & de Aboard Patron Combinatieaanpak van Patricia R. Collewijn-Postma.

  Beide hebben zij dit onafhankelijk en toch aansluitend van elkaar ontwikkeld en beide in 2013 & 2015 gelanceerd.

  Het is de basis om jouw energiek leiderschap en business(concept) succesvol & sterk(er) te bereiken én voort te zetten!

  Het verenigen van de inhoud van beide en de aansluiting van alle onderwerpen geeft ons vandaag de invulling en de praktijkvoorbeelden voor het Lifestyle-Q-Flow onderdeel & de Business-Q-Flow onderdelen: Inspiratie, Focus & MissieSucces. De basis van Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie in jouw leven, carrière & business. Met de basis workshops en de combinatieaanpak als fundering en met inspirerende inzichten en oefeningen ga ook jij echt jouw MissieSucces & MeerWaarde-Creatie in je lifestyle en business energieker bereiken!’.

  Patricia staat vele mensen en bedrijven bij in de groei en bloei voor hun Energieke & Excellente carrièreontwikkeling, lifestyle & organisatie.

  Een Combinatieaanpak gericht op de resultaten van succesvolle verbetering, verandering of vernieuwing. Om uiteindelijk de zesde fase van ontwikkeling met de combinatieaanpak te bereiken: consistentie en/of continuïteit. Dit Laatste betekend: De fundering voor jouw groei en bloei versterken of uitbreiden! Vandaag met LifeStyle & Business als thema. Het gaat namelijk om jouw leven en lifestyle die jij met blijdschap & energiek mag ervaren & kan (be)leven!

  Zij samen, als kennispartners met Aboard Patron, laten jou zien hoe jij die gecombineerde sterke fundering ook juist energiek & meerwaarde-creërend gaat bereiken in verschillende workshops, masterclasses en (coach)opleidingen!