Energie-Q-Flow Online Quick-Start inclusief Game & kosteloos maandprogramma

00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


Het Energie-Q-Flow online event

Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie

Meer Health & Wealth met Energiek Leiderschap en je MoneyMindStyle boost! ENERGIE-Q-FLOW ONLINE CHALLENGE BIJ ABOARD PATRON·VRIJDAG 17 MEI 2019

De Energie-Q-Flow heeft vier thema’s voor je waar je in 4 levels mee kan opschalen.

1) Energiek Vermogen Boost

2) Leiderschap Boost

3) MoneyMindStyle

4) Energiek Leiderschap

Waar ga jij tot aan de kern inzicht in krijgen of juist overzichtelijk mee aan de slag om deze vier themás met de #CombinatieAanpak met elkaar te verbinden?

Betere of meer makkelijk je keuzes maken om meer health of wealth in lifestyle of business te bereiken? De #FocusDoelenBoom en #ImpactDoelenBoom heb ik dan

voor je gereed staan.

De rol die jij jezelf geeft of van je wordt verwacht, .....

Je waarden vanuit je hart en je hoofd die uitgedaagd worden, ....

De drijfveren die maken dat je soms juist een stap extra wil doen of er voor zorgen dat je gaat vluchten, vechten of bevriest in de actie of beweging die jij wilt of had willen maken. ....

Herkenbaar?

Dit alles zit namelijk verborgen in elke actie, beweging of gedachte en gevoel over een idee. Vanuit jouzelf.

Energiek Leiderschap bereiken

brengt je

op meerdere belangrijke vlakken in je leven

jouw succes!

Energiek Leiderschap bereiken brengt je op meerdere belangrijke vlakken in je leven succes!

Meer moeiteloos! Meer Energiek en Succes in minder tijd!

Dat streven hebben vele mensen:

Alle dagelijkse dingen die de overhand kunnen krijgen bij het leven en behalen van jouw missie, passie, talent & expertise dat jij in jezelf verbind, daarbij jezelf vergeet of vergeet waarom jij was gestart met wat je heeeel graag wil(de)?

Dat is de impact die je krijgt uit of in je omgeving en gaat over de verbinding naar jouzelf. Naar jouw, grootste wens, idee of misschien je programma of plan die je al hebt uitgewerkt.

#BeConnect #FeelConnect & #StayConnect

En ik bedoel dan echt connecten. Met je zelf, met wat jij wilt of kan en met wat jij met anderen verder gaat brengen in je leven. Ook belangrijk, wat laat jij juist achter wege?

Ik ga in de focus en impact quick-start jouw die liefdevolle en toch stevige duw in de rug geven, je bijstaan inzicht te krijgen bij wat handig is om verder te komen met je wensen, ideeën of plan.

Om die echt en energiek als het te vieren succes te bereiken.

In grote of kleine stappen?

Dat gaan we inzichtelijk maken met een leuke en nuttige Energie-Q-Flow quick-starts.

We hebben er een spelelement aan toegevoegd die elke 1ste van de maand in de besloten groep start en jij mooie aanvullingen of bonussen bij je gekozen thema en kosteloze online maandprogramma mee krijgt hoe meer actief en energie jij in jouw SuccesDoorbraak stappen in die maand stopt.

Manage the Energy, not ONLY time!

Make it! Jouw Succesdoorbraak Game!

Hoe jij jezelf die Energieke leiderschap boost mag en gaat gunnen en dat wat je ECHT wilt gaan doen ook echt DOET.

In kleine of mega grote stappen, je staat er niet alleen voor!

Er staat nu die GAME in de groep voor je gereed die elke 1ste van de maand start en jij al eerder mee kan starten als je nu naar die besloten 4 thema Energie-Q-Flow groep gaat.

Hoe prettig is dat?

Manage the Energy, not ONLY time!

Stap alvast aan in de online energiek-q-flow online groep en benut die 4 hoofdthema’s die als Quick-Start voor je gereed staat, helemaal gratis.

Heb je de leiderschap of de MoneyMindStyle Topic al eens gezien?

Ook die onderwerpen kan je voor kiezen in de GAME.

Direct de verdiepende focus & impact quick-start doen?

Op de eerst volgende Energiek Leiderschap Meet-up op locatie of wil je meedoen met de online mini-masterclass? hier de evenement pagina-link waar jij je interesse kan aangeven en ik zend je de link om aan te melden via jouw Messenger of e-mail als ik die al van je heb ontvangen.

https://www.facebook.com/events/582427302216576/

De links om je aan te schuiven in de groep om het kosteloze MAAND programma en de GAME te doen kan je nu direct gebruiken.

https://www.facebook.com/groups/EnergieQFlowGratisOnlineChallenge/

Let the energie flow!

Enjoy.

 • 09:30-10:00Boarding call

  Ontvangst op de locatie inclusief de hele dag gratis heerlijke koffie & thee. Deze dag kan jij op de locatie de workshops bijwonen met een mooie groep deelnemers uit verschillende (online en zakelijke) netwerken.
 • 10:15-11:00 Focus Doelenboom Workshop

  Plenaire WORKSHOP

  Als onderdeel van de betaalde workshops gaan we op dit tijdstip een opzet maken voor je

  MissieSucces&FocusDoelenboom.

  Het thema van deze workshop: Doen wat je wil?!, Ja Doen! Jerry Winkler, de ambassadeur van Aboard Patron en Patricia R. Collewijn-Postma, de vrouw achter Aboard Patron, nemen je mee op reis in deze workshop.

  Het inspirerende levensverhaal van Jerry 'van thuisloze naar miljonairszoon'. Hij vertelt over zijn weg naar een gelukkig leven en ondernemerschap tot de plek waar hij nu staat in zijn gelukkige leven. Hij verteld over hoe hij focus heeft aangebracht om daar te komen en wat hij nu voor bepaalde doelgroepen al doet en wil en kan gaan doen.

  Energie-Q-Flow FOCUS werkblad .

  Aan de hand van zijn verhaal nemen we je mee om jouw eigen focuswerkblad in te gaan vullen. Om je de basis inzichten te verschaffen in het gaan leggen van een goede fundering en energieke basis voor jou eigen LifeStyle, Carriere of Business.

  Met het Focus werkblad maak jij de basisopzet voor jouw uiteindelijke MissieSucces & Meerwaarde-Creatie programma & plan dat jij na deze workshopmiddag verder voor jouw eigen Lifestyle, Carriere of Business-Q-Flow kan gaan vormen en (be)leven. Je kunt je alvast aansluiten op een besloten groep op facebook of linkedin.

  Patricia R. Collewijn-Postma verzorgt voor jou deze Quick-Start inspiratie workshop waar jij aan de slag gaat met de start van het MissieSucces&FocusDoelenBoom werkblad.

  Je start met je onderwerpen en uitkomsten van de focusworkshop die je in de ochtend gratis bijwoont

  Deze workshop krijg je vandaag als bonus nr. 1 bij een van je workshops die jij in de middag kan kiezen.

 • 11:15 - 13:00Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie in Lifestyle, Carriere & Business

  Plenaire WORKSHOP Jan van Zwieten & Patricia R. Collewijn-Postma gaan jou op actieve wijze inzicht geven in je uitkomsten van de Energie-Q-Flow Quick-Start die je aan het begin van de dag online invult.

  Het A4 dat jij met jouw uitkomsten krijgt geeft je de mogelijkheid om je doelenboom, je programma, je plan en je expert- of salesfunnel waarvan jij vandaag de opzet creëert, nog specifieker te maken!

  Je krijgt vandaag een schat aan kennis, tools, inspiratiedocumenten en mega veel tips mee die je dus gelijk actief omzet in concrete ingevulde voorbeelden voor jouw toekomst: Als Energiek Expert, Executive, Professional, leidinggevende, coach, mentor of Ondernemer!

  Op weg naar jouw Excellente MissieSucces en succesvolle Energieke MeerWaarde-Creatie!

  Aan de slag met jouw Energiemanagement! Deze workshop krijg je vandaag als bonus nr. 2 bij een van je workshops die jij in de middag kan kiezen.

 • 13:00-14:00Netwerklunch

  Heerlijk energie-lunch buffet, verzorgt door Johan van Overbeek van Absolute Delicious.

  Heb je bovenaan de pagina het filmpje al gezien? Dan weet je wat je kunt verwachten van die lunch.

  Ook tijdens de lunch kun je netwerken en je gratis inspiratieworkshop ervaringen van vandaag ook direct online en met de deelnemers delen.

 • 14:00-16:00Business-Q-Flow: Enterprising & MeerWaarde-Creatie (Team) samenwerking.

  Betaalde Business Workshop: Quick-Start voor de inzichten in wat jij met Enterprising met MeerWaarde-Creeerende samenwerking in je business(concept) echt kan bereiken. En .... tips & voorbeelden over wat jouw beste focus en aanpak of (online) tool daar bij kan zijn.

  We laten je de tools zien als voorbeelden, waarvan jij er aan het eind van de dag ook één als Enterprising tool als gratis cadeau meekrijgt in je gekozen goodiebag.

  Je businessconcept of bedrijf meerwaarde-creërend versterken of verbeteren met (partner of team) samenwerking.

  Een energieke & snelle quick-start workshop door Barry Derksen & Patricia R. Collewijn-Postma

 • 16:00 - 17:30Gratis Netwerkmiddag & Afronding

  Tijd om (verder) kennis te maken, ervaringen te delen en je netwerk uit te breiden.

  Lunch, versnapperingen en drankjes voor deze middag zijn voor je verzorgd als jij ook aan een van de super mooie en vooral nuttige workshops op deze dag meedoet.

  Je krijgt dus al heel veel mee tijdens de gratis inspiratie workshop tijdens de ochtend meet-up! Waar jij met de basis Q-Flow & Quick start ook na het event verder actief al echt je stappen vooruit gaat maken.

  Een Boost waarmee jij ook die gewenste of noodzakelijke levels-up in je OndernemersReis of CarrièreReis & Lifestyle gaat bereiken.

  Be There & Let's Do This!

Event locatie:

 • In omgeving Utrecht, Diemen zijn ook meet-up waar je kan aanschuiven en met de #FocusDoelenBoom of #ImpactDoelenBoom kan meedoen. Centraal in het land
 

BONUS BIJ DE Energie-Q-FLOW WORKSHOP

Naast alles wat jij vandaag meekrijgt, geven wij de eerste 10 aanmelders ook vandaag daarbij een EXTRA mooie BONUS bij de gratis goodiebag mee als jij aanwezig bent.

"De mensen en bedrijven 'datgene' meegeven waar zij echt stappen vooruit mee zetten en levels-up me stijgen!"

In hun LifeStyle, Carriere of Business!

Dat alles is namelijk de persoonlijke purpose van de sprekers en ook de motivatie-quote van het Aboard Patron Kennisnetwerk, dus ook vandaag weer.

In de onderstaande programma tijdlijn staat wat je in de workshop gaat doen en er mee gaat bereiken.

We hebben een beperkt aantal deelnemerstickets.

Let's Do This & Be There Too!

Aanmelden en Betalen Workshops

Voordat je onderstaande aanmeldformulier gebruikt klik je eerst op de handige iDeal betaal-link die hieronder vermeld staat! Je ontvangt een iDeal - Kenmerkcode, noteer deze om op het onderstaande aanmeldformulier in te vullen.

Let Op: iDeal link is gewoon met je eigen internetbankieren te gebruiken en werkt ook met je mobiele telefoon.

Betaal je gekozen BEnergie-Q-Flow Workshop!

Als je voor deze workshop kiest, vermeld in het CODEVELD op het aanmeldformulier:

Het thema waar jij mee aan de slag wilt 1, 2, 3 of 4.

Kies je voor de eenmalige lage prijs van € 127,- voor deze hele nuttige quick-start workshop dag? Dat is inclusief btw, overheerlijke lunch en drankjes en versnaperingen en bonussen op deze hele dag!

De VIP prijs van € 67,- voor vroegboekers is geldig tot de 25ste van de maand

Je krijgt de bevestiging van je deelnameticket per e-mail toegezonden.

Print die e-mail svp uit, neem die mee en je krijgt op het event nog een leuke goodiebag cadeau die past bij jouzelf & jouw volgende stap of level-up!

Aanmelden!

  `De vorige keer waren er 79 enthousiaste mensen op de gecombineerde workshop & meet-up VIP eventdag, die toen samen met de Netherlands Business Academy is georganiseerd. Het was een topdag! Daar gaan wij dit jaar met alle deelnemers ook weer voor!

  In de online Lifestyle-Q-Flow Feel Good challenge hebben in 3 edities ruim 50 mensen meegedaan en hun enthousiame en nuttige ervaringen die zij met ons deelde waren zeer lovend. Die online concepten gaan wij vandaag dus op deze eventdag samen met jou als deelnemer nu live beleven. Vele van de online challenge deelnemers zijn vandaag ook aanwezig en doen ook mee aan de middag workshops. Het beloofd een mooie nuttige dag te worden met hele mooie mensen. Het VIP-tarief voor snelle beslissers is geldig als jij je voor 24 maart aanstaande aanmeld.

  Be there!

  Gebruik snel de bovenstaande handige Ideal-betaal link en schrijf je daarna met onderstaande formulier in jou voordelige ticket van de middag workshop.

  Aanhef - heer of mevrouw (verplicht)

  Voornaam (verplicht)

  Tussenvoegsel

  Achternaam (verplicht)

  Adres (verplicht), attentie u ontvangt de bevestiging & factuur per e-mail)

  Huisnummer met eventuele toevoeging (verplicht)

  postcode (verplicht)

  woonplaats (verplicht)

  prive e-mailadres - attentie u ontvangt de bevestiging & factuur per e-mail (verplicht)

  WORKSHOPcode (uw gekozen workshopscode of VIPcode die heeft ontvangen)

  voer je IDeal-Link betaalkenmerk in - zie dat in je afschrijving van je bank

  Uw aanvullende bericht of vraag

  Geweldig als jij erbij bent en de organisatoren, de workshopgevers en sprekers voor jouw Lifestyle, Carriere & Business al hun meerwaarde-creaties in de workshop waar jij uit kiest aan jou mogen meegeven!
  Tegen nog steeds een uniek laagdrempelig bedrag voor alles wat jij voor je lifestyle & Business(concept) en netwerk er mee gaat bereiken natuurlijk. Mooi dat je deze kans nu echt met je aanmelding benut!

  gebruik je ontvangen betaalkenmerk'.

  Graag tot ziens op op deze dag!

  Het Team dat jou deze dag en in de workshops bijstaat

  Lifestyle-Q-Flow & Energie-Q-Flow: Quick-Start Energiek Leiderschap - Inspiratie & Focus combinatieaanpak workshop.

  Patricia R. Collewijn-Postma

  Patricia staat de mensen in hun persoonlijke & business ontwikkelingen bij met al haar kennis en ervaringen op vele verschillende vakgebieden. Haar achtergrond in het nationale en internationale profit & non-profit bedrijfsleven in combinatie met haar ondernemerschap, talent/lifestyle coaching en executive/business mentor ervaring in haar professionele carrière bij grote en kleine bedrijven. Als zakenvrouw en eigenaar van Aboard Patron, dat als kennisnetwerk en organisatieplatform functioneert brengt zij vele vakgebieden samen waar vele mensen en bedrijven gebruik maken van de Q-Flow serie & combinatieaanpak concepten voor lifestyle, carrière & business vakgebieden. Vandaag krijg jij van haar de inzichten voor je Lifestyle keuzes voor jouw (opnieuw) in te richten energieke leven of business en te (be)leven levensreis mee.


  Hoe belangrijk energiemanagement in het leven van de mens is en daar tijdens zijn/haar CarrièreReis, OndernemersReis & Lifestyle op de beste manier mee kan omgaan? Zodat energiemanagement ook echt bij het energiek vermogen van die persoon past? Zodat de mens in zijn leven, tijdens zijn carrièrestappen en in en met zijn business(concept) daar optimaal zijn resultaten en (talent) potentieel benut? Dat heeft Patricia doorleefd en geeft alle kennis en ervaringen in nuttige workshops mee waar jij uit kan kiezen. Zij geeft dit samen met haar kennispartner Jan van Zwieten aan jou mee met de slogan:

  “Manage your energy, not your time!”.

  Bij deze complexe menselijke en aanverwante vakgebieden staat Patricia ‘de mens bij in zijn/haar professionele carrière of business’. Met alle kennis en vele tools die jij je kunt bedenken. Zij staat jou bij om inzichten te krijgen en te bereiken voor het ‘in jouw eigen Energieke Lifestyle & het leveren van duurzame (top)prestaties in je eigen Carrière & Business’.

  Met name met de Q-Flow (online) workshops & training of door een combinatieaanpak met coaching of mentor trajecten voor jouw Energiek Leiderschap en/of Excellence Business Enterprising Transformation.

  Maatwerk gericht op waarop jij je wilt focussen en nodig hebt, dat (nu) bij je past of tijdens de weg naar het resultaat en succes waar jij naar toe wilt!

  Wij verkopen bij Aboard Patron geen trajecten, wij verkopen resultaat en succes waar jij de PATRON (=eigenaar) van bent en Patricia jou in bij staat.

  KENNISPARTNER SAMENWERKING voor EXECUTIVE COACHING EN BUSINESS MENTORPROGRAMMA'S Hiervoor werkt zij ook als kennispartner samen met Professor Jan van Zwieten RI RA RO van Netherlands Business Academy wanneer het om teambegeleidingen, business trajecten bij (grote en kleine) bedrijven & energiek leiderschap voor ondernemers & executives gaat.

  Jan zijn meest recente boek ‘Talentcoach’, heeft hij met drie gerenommeerde professionals en specialisten als medeauteurs geschreven.

  Gelijktijdig met de ontwikkeling van de Q-Flow serie & de Aboard Patron Combinatieaanpak van Patricia R. Collewijn-Postma.

  Beide hebben zij dit onafhankelijk en toch aansluitend van elkaar ontwikkeld en beide in 2013 & 2015 gelanceerd.

  Het is de basis om jouw energiek leiderschap en business(concept) succesvol & sterk(er) te bereiken én voort te zetten!

  Het verenigen van de inhoud van beide en de aansluiting van alle onderwerpen geeft ons vandaag de invulling en de praktijkvoorbeelden voor het Lifestyle-Q-Flow onderdeel & de Business-Q-Flow onderdelen: Inspiratie, Focus & MissieSucces. De basis van Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie in jouw leven, carrière & business. Met de basis workshops en de combinatieaanpak als fundering en met inspirerende inzichten en oefeningen ga ook jij echt jouw MissieSucces & MeerWaarde-Creatie in je lifestyle en business energieker bereiken!’.

  Patricia staat vele mensen en bedrijven bij in de groei en bloei voor hun Energieke & Excellente carrièreontwikkeling, lifestyle & organisatie.

  Een Combinatieaanpak gericht op de resultaten van succesvolle verbetering, verandering of vernieuwing. Om uiteindelijk de zesde fase van ontwikkeling met de combinatieaanpak te bereiken: consistentie en/of continuïteit. Dit Laatste betekend: De fundering voor jouw groei en bloei versterken of uitbreiden! Vandaag met LifeStyle & Business als thema. Het gaat namelijk om jouw leven en lifestyle die jij met blijdschap & energiek mag ervaren & kan (be)leven!

  Zij samen, als kennispartners met Aboard Patron, laten jou zien hoe jij die gecombineerde sterke fundering ook juist energiek & meerwaarde-creërend gaat bereiken in verschillende workshops, masterclasses en (coach)opleidingen!